Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Taxatiemiddag

DiEP viert feest samen met Veilinghuis Mak. Dit bekende Dordtse veilinghuis bestaat 175 jaar. Met een gezamenlijke expertise van 300 jaar verzamelen en bewaren, bieden Mak en DiEP een taxatiemiddag aan, waarbij iedereen een eigen collector’s item mee kan nemen naar Het Hof. Experts van Mak, restauratiebedrijf Artconservation en DiEP geven achtergronden en informatie van het voorwerp en taxeren de financiële en historische waarde en de kosten van een eventuele restauratie. Vanwege de te verwachten drukte kunnen maximaal twee voorwerpen per persoon ter taxatie aangeboden worden en wordt er 1 euro per taxatie gerekend.

Voorafgaand om 12.00 uur geeft directeur P. Jorissen van Mak een inleiding.
 

Wanneer?
23 oktober 2010 van 13.00 tot 15.00 uur
Organisator
DiEP
Locatie:
HETHOF, Hof 12
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.