Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kanovaren met DKKV Dajaks

Kanovaren is een natuurlijke beweging die u snel aanleert, bij Natuurfit krijgt u de kans om dat in praktijk te brengen. DKKV Dajaks, een club van natuur- en watersportliefhebbers, verzorgt deze clinic. Bij Dajaks ligt de nadruk op het toervaren door mooie natuurgebieden in binnen- en buitenland. Het Nationaal Park de Biesbosch is de thuishaven. In dit unieke getijdengebied, waar het clubhuis middenin staat, volgt de club hoe de natuur zich ontwikkelt en wordt de wisseling der seizoenen direct op de huid gevoeld.

Groep 1: van 11.00 – 12.30 uur
Groep 2: van 14.30 – 16.00 uur
 

Wanneer?
Van 2 oktober 2010 11.00 uur tot 23 oktober 2010 16.00 uur
Organisator
DKKV Dajaks
Locatie:
Nationaal Park de Biesbosch
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.