Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Troubadourmaand in Dordts Genoegen

Troubadourmaand in Dordts Genoegen

Grand-café Dordts Genoegen aan het Scheffersplein in Dordrecht houdt in oktober een troubadourmaand. Op verschillende woensdagavonden vanaf 20.00 uur en op zondagmiddagen vanaf 15.00 uur zal singer-songwriter André Oerlemans met zelfgeschreven Nederlandse en Engelse liedjes en gearrangeerde covers van bekende bands optreden met zijn akoestische gitaar.

Oerlemans is ook bekend als journalist, thrillerschrijver, schreef songs voor musicals en speelt al twintig jaar als zanger in diverse rockbands. Als troubadour heeft hij een breed repertoire van Nederlands- en Engelstalige ballades, blues- en rocknummers geschreven over liefde, dood, oorlogen, kinderen, Afrikaanse woestijnen of de weemoed van het leven. Daarnaast speelt hij eigen arrangementen van bekende songs van bands als U2, Kings of Leon, Seal, Live, Red Hot Chilli Peppers, Racoon, The Scene of Deep Purple.

Oerlemans werkt al jaren voor AD De Dordtenaar en bracht als schrijver de thrillers ‘Drakendoders’ en ‘Het geheim van Paros’ uit. Tijdens zijn optredens als singer-songwriter gebruikt hij de gitaar als hulpstuk om zijn doordringende en krachtige stem te ondersteunen.

De optredens in Dordts Genoegen vinden plaats op:
Woensdag  6 oktober vanaf 20.00 uur
Woensdag 13 oktober vanaf 20.00 uur
Zondag 17 oktober vanaf 15.00 uur
Woensdag 20 oktober vanaf 20.00 uur
Zondag 24 oktober vanaf 15.00 uur
De entree is gratis.

Wanneer?
Van 6 oktober 2010 20.00 uur tot 24 oktober 2010 00.00 uur
Locatie:
Grand-café Dordts Genoegen aan het Scheffersplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.