Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Themabijeenkomst over huwelijk

De Hoop ggz organiseert op donderdag 28 oktober een themabijeenkomst met als thema ‘Het huwelijk’. De Hoop wil met deze bijeenkomst pastoraal werkers, voorgangers en hulpverleners toerusten. Opgeven kan via de website.

Diverse onderwerpen komen aan bod zoals de plaats van het huwelijk, echtscheiding, hertrouwen en samenwonen.

De inleidingen tijdens de themabijeenkomst zullen worden verzorgd door medewerkers van het Centrum voor Pastorale Counseling (CPC), onderdeel van De Hoop ggz. Aansluitend is er een broodmaaltijd. De Hoop vraagt een bijdrage in de onkosten van €15,- per persoon.

Wanneer?
28 oktober 2010 van 14.00 tot 17.30 uur
Organisator
De hoop
Locatie:
Media- en Congrescentrum van De Hoop aan de Provincialeweg 70
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.