Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Optreden Josua

De SSF presenteert met trots één van hun tijdelijke medewerkers en beroemd zangtalent Joshua. Hij werd 6e bij Popstars en inmiddels is hij bij de Voice of Holland weer een ronde verder met zijn maat Dave.
Ze doen een optreden tussen 20:00 - 21:00 uur en daarna draait nog tijdje een DJ voor degenen die in de stemming zijn gekomen. De zaal gaat open om 19:30 uur. De toegang is gratis, maar je moet wel even van tevoren een kaartje halen bij de Short Stay Facility (SSF)

Wanneer?
29 oktober 2010 van 20.00 tot 21.00 uur
Locatie:
Short Stay Facility, M.H. Trompweg 235 in Wielwijk
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.