Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jupiler Pubquiz

In teamverband kunnen deelnemers hun kennis testen op het gebied van film, TV, muziek, sport en actualiteit. De quiz begint om 19:30 uur en duurt ongeveer 2 uur, deelname is gratis.

Arjan van Eck van Dordts Genoegen: “De Jupiler Pubquiz is ontzettend leuk om samen met je vrienden te spelen. Je kunt je met teams van 2 tot 6 personen inschrijven en die teams spelen dan tijdens de quiz tegen elkaar. Er zijn leuke prijsjes met de quiz te winnen zoals sporttassen en T-shirts, maar het gaat vooral om de fun en de gezelligheid. We hebben twee toffe presentatoren die de Jupiler Pubquiz presenteren en er gegarandeerd een gezellige avond van maken!”

Inschrijven
Inschrijven voor de Jupiler Pubquiz is mogelijk met teams van 4 tot 6 personen. Je kunt je aanmelden via email, telefonisch of aan de bar. De quiz wordt gespeeld op vrijdag 29 oktober 2010 vanaf 19:30 uur bij Dordts Genoegen

Wanneer?
29 oktober 2010 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Grand Café Dordts Genoegen
Locatie:
Scheffersplein, Voorstraat 256
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.