Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Fietsverlichtings-actie

Het laatste weekend van oktober begint weer de wintertijd en worden de dagen korter, waardoor men zowel in de ochtend als de avondspits al gauw weer licht moet voeren op de fiets. Fietsen met de juiste verlichting bevordert de verkeersveiligheid door de goede zichtbaarheid van de fietser voor andere weggebruikers en voorkomt ook bekeuringen, die al gauw 20 Euro bedragen voor een defecte voor- of achterlicht. Om het fietsen met licht te stimuleren houdt de Fietsersbond ook dit jaar weer een fietsverlichtings-actie. Tijdens deze actie worden door leden van de Fietsersbond kleine reparaties aan de verlichting gratis verricht, zoals het vervangen van lampjes, het herstellen van kapotte bedrading of het schoonmaken van elektrische verbindingen. Voor grotere reparaties, zoals het vervangen van defecte dynamo’s en het vervangen van komplete lamp-units, zal men in het algemeen worden doorverwezen naar de vakhandel. Er zal ook informatie beschikbaar zijn over de aanschaf en het onderhoud van fietsverlichting.

Tevens verstrekt de Fietsersbond informatie over hun activiteiten en de voordelen van een lidmaatschap. Knelpunten voor fietsers in Dordrecht kunnen ook worden toegelicht. Dit stelt de Fietsersbond nog beter in staat om, in het overleg met de gemeente, verbeteringen voor te stellen.

Wanneer?
30 oktober 2010 van 10.00 tot 15.00 uur
Organisator
Fietsersbond
078 – 6167358
dordrecht@fietserbond.nl
Locatie:
Vrieseplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.