Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

percussiemiddag

Deze keer wordt er een combinatie van verschillende percussie instrumenten gemaakt, waaronder de sabar en de djembe en zang. De workshops zijn voor zowel beginnende als gevorderde spelers interessant.
Inschrijven kan via het contactformulier op de website
Docenten: Malick N'diaye Rose en Saskia van Vliet

Wanneer?
6 november 2010 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
Stichting Doudou N'diaye Rose
0628432569
sivanvliet@hotmail.com
Locatie:
De Kleine Rug aan de Loswalweg 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.