Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wijncursus voor beginners

Het Wijninstituut start op 11 oktober a.s. met de landelijk erkende Basiscursus Wijn in Dordrecht. De cursus bestaat uit vijf lesavonden. Alle belangrijke wijnregio’s komen aan bod. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor het wijnproeven. Zowel wijnliefhebbers als beginnende wijnprofessionals kunnen hieraan deelnemen. De cursus vindt plaats in het partycentrum/restaurant het Wantijpaviljoen in Dordrecht.

Wanneer?
Van 11 oktober 2010 19.30 uur tot 22 november 2010 22.15 uur
Locatie:
Partycentrum/Restaurant het Wantijpaviljoen, Wantijpark 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.