Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Speciale zangkanarie-avond

Vogelverenging “De Volière” organiseert op maandag avond 6 december een speciale avond over de harzerzangkanaries. Deze avond word mogelijk gemaakt door de enthousiaste medewerking van de Rotterdamse

Zangkanarie verenging (Feijenoord).

Bij deze vereniging zijn vrijwel alle Harzerkwekers uit het westen van Nederland aangesloten en behoren meerdere kwekers tot de top van de Benelux en Duitsland. Belangstellende kunnen deze avond kennis maken met de Harzerzangkanaries en genieten van hun fraaie zang. Tevens zal er gezorgd worden voor deskundig commentaar.

Toegang: gratis

Wanneer?
6 december 2010 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Vogelverenging “De Volière”
078-6211730
Locatie:
kantine (“De Luchtbode) Gravensingel 110B
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.