Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Thema-avond economie en arbeidsmarkt in de Drechtsteden

Het CDA Dordrecht organiseert op 6 december a.s. een thema-avond, waarbij we met Dordtenaren, toonaangevende politici en topmensen uit het bedrijfsleven in gesprek willen gaan over de economische ontwikkeling en arbeidsmarkt in de Drechtsteden.

Hierbij zullen o.a. aanwezig zijn:
• Wim van de Camp, lid Europees Parlement voor het CDA/EVP
• Liesbeth Spies, lijsttrekker voor het CDA Provinciale Staten en waarnemend partijvoorzitter
• Dion van Steensel, wethouder CDA Dordrecht
• Paul Vismans, Regionale Ontwikkelingsmaatschappij Drechtsteden
• Jaap de Jong, Regionale Ontwikkelingsmaatschappij Drechtsteden

In verband met onze organisatie, verzoeken wij u vriendelijk om even per e-mail door te geven dat u aanwezig wilt zijn (ellen.allewijn@gmail.com.). Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met een van de organisatoren, ons bestuurslid Christiaan Merkuur (cdadordrecht.campagneleider@gmail.com.)

Wanneer?
6 december 2010 van 20.00 tot 22.00 uur
Locatie:
Hans Petrischool aan de Anna van Saksenstraat 11
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.