Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De ongrijpbare improvisatieclowns van Cosa Nosa

De improvisatieclowns van Cosa Nosa komen naar Dordrecht om in het gezellige theatertje van Inter Amicos een voorstelling te geven met Fijn Dank U Wel. Gedurende een theatersportwedstrijd zullen beide teams proberen de gunsten van het publiek voor zich te winnen. Fijn Dank U Wel zal verhalen vertellen, steeds weer verrassend uit de hoek komen en prachtige liedjes improviseren, maar zal dat genoeg zijn tegen de vertederende, ongrijpbare clowns van Cosa Nosa?

Eerst hoor je de sinistere naam: Cosa Nosa. Het roept direct zinderende, bloedige en genadeloze associaties op met Sicilië, Corleone, en de maffia.
Dan zie je ze en wordt je volledig op het verkeerde been gezet. Een paar schattige clowns die een onverstaanbaar brabbelmoesje praten. Niets om bang voor te zijn.
Tot je samen met hen op de planken staat! Volledig losgeslagen en anders dan anders. Vergeet alles dat je dacht te weten over clowns. Zonder een verstaanbaar woord uit te spreken, spelen zij volledige verhalen, sluiten vriendschappen voor het leven en vechten bloederige vetes uit. En dat allemaal volledig geïmproviseerd.

Improvisatietheatergroep Fijn Dank U Wel is dan ook heel trots dat deze unieke groep speciaal naar Dordrecht komt om gezamenlijk een bijzondere eenmalige voorstelling neer te zetten. De voorstelling zal plaats vinden in de vorm van een theatersportwedstrijd waarin beide teams elkaar beurtelings uitdagen voor het spelen van de beste scène.

Bij iedere scène is de input van het publiek van groot belang. Beide teams improviseren ter plekke scènes op basis van suggesties uit het publiek. Ook bij het bepalen van de winnaar na iedere uitdaging speelt het publiek een belangrijke rol.

Wat geeft deze avond de doorslag? De verzorgde verhalen, grappige twists en prachtige liedjes van Fijn Dank U Wel, of lopen zij zich volledig te pletter tegen de ongrijpbare clowns van Cosa Nosa?

Hoe dan ook zal het een bijzondere avond worden met ongetwijfeld het publiek als grootste winnaar.

Entree 7 euro.
Reserveren voor de voorstelling via email

Wanneer?
11 december 2010 van 20.15 tot 00.00 uur
Locatie:
theater Inter Amicos, Christiaan de Wetstraat 2a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.