Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vocalgroup Diff’rent Voices in Kunstkerk

Vocalgroup Diff’rent Voices in Kunstkerk

Op zondag 12 december om 15.00 uur zingt de Dordtse Vocalgroup Diff’rent Voices in de Kunstkerk. Diff’rent Voices is een veelzijdige zanggroep, die het zingen combineert met choreografie. Van klassiek tot pop, van close harmony tot musical, zelfs een enkel liturgisch nummer zit in het repertoire. Zondag 12 december laten zij ook elementen uit het laatste concert ‘Muppetational’ horen. Bezoekers kunnen een gevarieerd programma verwachten in winterse sferen.
De groep bestaat uit twaalf vrouwen en ‘slechts’ vier mannen, waarmee in vier stemgroepen wordt gezongen. Diff’rent Voices staat onder leiding van Els in ’t Veld–Littig

Toegangsbewijzen kosten slechts 5,00 euro, dit is inclusief een kop koffie of thee.
Er kunnen maximaal 100 bezoekers in de Kunstkerk. Het  is mogelijk om te reserveren. Dit kan via de mail of telefonisch.

Wanneer?
12 december 2010 van 15.00 tot 00.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.