Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Proef Taizé

Binnen de gemeente van Dordrecht worden, ter voorbereiding op de Europese Jongerenontmoeting in Rotterdam, enkele interkerkelijke Taizé-vieringen georganiseerd.

Deze vieringen zijn vrij toegankelijk voor iedereen. Het maakt niet uit hoe oud je bent en of je nu in God gelooft of niet. Je bent van harte welkom om een stukje Taizé te proeven.

Aansluitend aan de vieringen zal voor de geïnteresseerden een korte presentatie worden gegeven over de aankomende Europese Jongerenontmoeting en de rol van Dordrecht hierin. Dit met uitzondering van 8 december, waar aansluitend een bijeenkomst gehouden zal worden in het kader van het Centrum van Spiritualiteit over de spiritualiteit van Taizé. Deze avond wordt geleid door Gaby Statie en pastor Bouke Halma).

Wanneer?
12 december 2010 van 16.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Verrezen Christuskerk (Nolensweg 8)
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.