Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Spoor van Licht in Sterrenburg

Op vrijdagavond 17 december wordt er weer een lichtjestocht gehouden vanuit de Ontmoetingskerk in Sterrenburg. De organisatie van het Spoor van Licht, dat al voor de zesde achtereenvolgende keer wordt gehouden, is blij met de inzet van meer dan 70 medewerkers en hoopt op weer veel deelnemers.
Iedereen, jong en oud, kan meedoen en de tocht is buggy -en rolstoelvriendelijk. Vanaf 18.00 uur is het verzamelen voor de kerk aan de Slangenburg 3 en om 18.15 uur vertrekt de stoet voor een spannende tocht met allerlei verrassingen door donker Sterrenburg.Deelnemers moeten zelf voor een lampion of lichtje zorgen . De tocht duurt ongeveer een half uur en na terugkomst is er direct aansluitend  een kort programma in de kerk met veel samenzang begeleid door orgel en trompet, een ontroerend kerstspel voor en door kinderen en optredens van het kinderkoor van basisschool de Sterrekijker en de cantorij Cantate Domino. Na afloop is er nog een ‘warm onthaal’ voor iedereen die nog wat wil drinken en napraten. Er is chocomel, koffie, glühwein,limonade en wat lekkers en gelegenheid om de kraampjes te bekijken waar allerlei kerstspullen te koop zijn ten bate van goede doelen.

Wanneer?
17 december 2010 van 18.15 tot 00.00 uur
Locatie:
Ontmoetingskerk in Sterrenburg
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.