Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nostalgische films tijdens Kerstmarkt

Tijdens de Kerstmarkt in Dordrecht verzorgt Erfgoedcentrum DiEP zaterdag 18 en zondag 19 december twee prachtige filmvoorstellingen in Het Hof.

Op 18 december worden fragmenten getoond van onder meer de vroegere hoffeesten, zwembadbezoekers van het Wantijbad, voetbalwedstrijden van de EBOH in Groot-Ammers en andere nooit eerder vertoonde kleurenbeelden uit 1967. Een korte versie van deze beelden is ook onderdeel van de tentoonstelling Collector’s items. Verhalen uit 125 jaar Dordts archief die tot en met 9 januari 2011 te zien is in Het Hof.

DiEP vertoont zondag 19 december de historische film ‘Zwieren en Zwaaien’. De nostalgische beelden nemen de bezoeker mee terug naar winterse taferelen in stad en regio van de vorige eeuw.

De filmvoorstelling op zaterdag 18 december is te zien om 11.00 – 13.00 – 15.00 uur in Het Hof, Hof 12 in Dordrecht. Speelduur 40 minuten. De entree is gratis. Tussendoor fragmenten uit ‘Zwieren en zwaaien’.

‘Zwieren en Zwaaien’ op zondag 19 december is een doorlopende filmvertoning tussen 13.00 – 17.00 uur. Ook hier is de toegang gratis.

Wanneer?
18 december 2010 van 11.00 tot 15.00 uur
Organisator
DiEP
Locatie:
Het Hof, Hof 12
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Hof
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.