Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Christmas carols in Open Huis Ontmoetingskerk .

Op woensdagmorgen 22 december is het laatste Open Huis van 2010 in de Ontmoetingskerk in de wijk Sterrenburg. Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom en musicus Arie de Bruijn uit Papendrecht verzorgt het speciale programma voor deze morgen met als onderwerp  ‘Christmas carols ‘.Deze vooral vrolijke kerstliederen, ergens tussen hymn en volkslied in, zijn zeer geliefd. Aan de hand van een uitvoering van  het King’s College Choir uit Cambridge vertelt Arie de Bruijn over de tijd waarin de carols zijn ontstaan, de achtergrond en de symboliek van de teksten en de melodie /bewerking van verschillende carols. Met deze prachtige muziek komt men deze morgen al helemaal in kerstsfeer. Het Open Huis duurt tot ongeveer 12.15 uur en per openbaar vervoer is de kerk te bereiken met de buslijnen 5 en 7. De bussen stoppen voor de ingang van de kerk aan de Slangenburg 3.

Wanneer?
22 december 2010 van 10.00 tot 12.15 uur
Locatie:
Slangenburg 3
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.