Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatieavond over lymfklierkanker

De Lymfklierkanker Vereniging Nederland (LVN) houdt op woensdag 12 januari 2011 in Dordrecht een informatieavond over lymfklierkanker, ook wel (non)Hodgkin genoemd.

De avond duurt van 19.30 tot 21.50 uur (inloop vanaf 19.00 uur) en wordt gehouden in de kapel van het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Amstelwijck, Van der Steenhovenplein 1 in Dordrecht.

Henriëtte Berenschot, internist en hematoloog in het Albert Schweitzer ziekenhuis, vertelt over diagnosticering en behandelmethoden van lymfklierkanker. Zij licht ook de nieuwste ontwikkelingen toe omtrent de behandeling van deze ziekte.

Fysiotherapeut Chris de Jongh geeft een toelichting op het revalidatieprogramma Herstel en Balans van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Dit programma is bedoeld om te werken aan lichamelijk, maar ook geestelijk en sociaal herstel bij kanker, door middel van bewegen, ontspannen en het uitwisselen van ervaringen. Dat gebeurt in groepsverband met lotgenoten en onder deskundige leiding.

Bij een kraampje van de LVN kunnen belangstellenden terecht voor vragen over lotgenotencontact en voor informatiebrochures.

De toegang is gratis, parkeren ook. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Dit kan bij de LVN, Anke Stamkot, telefoon (0183) 69 07 55 of e-mail: fstamkot@planet.nl

Wanneer?
27 december 2010 van 19.30 tot 21.50 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.