Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie down's upside

Expositie down's upside

Afgelopen zomer heeft de buitenexpositie ‘Down’s Upside’ al grote indruk gemaakt in Dordrecht met 38 portretten van twee bij twee meter van kinderen met het Downsyndroom. De Zorgaanbieder Gemiva-SVG Groep heeft naar aanleiding van deze expositie twintig foto’s laten maken voor mini-exposities in het land.
De Gemiva Groep die in Zuid-Holland meer dan 4000 mensen met een handicap ondersteunt, probeert met deze expositie de beeldvorming van kinderen met het Downsyndroom positief te beïnvloeden. De fotografe Eva Snoijink is volgens velen daarin geslaagd.

Het Albert Schweitzer ziekenhuis ondersteunt het initiatief van de Gemiva-SVG Groep van harte.
De portretten zijn tot eind december 2010 te zien op de locatie Dordwijk. U vindt ze in de gang richting de nieuwe poliklinieken, ter hoogte van de poliklinische apotheek.

Wanneer?
Van 18 oktober 2010 00.00 uur tot 31 december 2010 00.00 uur
Locatie:
Dordwijk, Albert Schweitzerplaats 25
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.