Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Straatclinics

In de hoop op wederom een mooie natuurijswinter in Nederland daagt de KNSB je uit deel te nemen aan een reeks schaatsclinics in samenwerking met DuoSport. Het maakt niet uit of je een beginner, gevorderde of een expert bent.

In minimaal vijf weken tijd werk je aan het verbeteren van je techniek en conditie en word je klaargestoomd voor het schaatsen op natuurijs. Ook als het in Nederland niet vriest, zijn er genoeg uitdagingen. Je kunt bijvoorbeeld met de KNSB meegaan naar de Weissensee in Oostenrijk, om daar een toertocht op natuurijs te gaan rijden. Of je kunt deelnemen aan een  toertocht op FlevOnice, de langste kunstijsbaan ter wereld in Biddinghuizen. Op drie verschillende momenten in het seizoen organiseert FlevOnice een schaatstoertocht.

De clinics vinden plaats onder leiding van deskundige trainers. In de eerste les word je ingedeeld in een groep van je eigen niveau. Ook is een speciaal trainingsschema voor je ontwikkeld om je techniek en conditie te verbeteren, en je ontvangt een KNSB introductiepakket.

Op de Sportboulevard worden zowel clinics van 5 en 11 lessen aangeboden. De 5weekse clinic gaat op 18 november van start, de 11weekse clinics vanaf 4 oktober.

Wanneer?
Van 4 oktober 2010 00.00 uur tot 31 december 2010 00.00 uur
Organisator
DuoSport, KNSB
Locatie:
SportBoulevard
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.