Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

meedenken en werken aan het grootste kunstwerk van Nederland in Dordrecht

meedenken en werken aan het grootste kunstwerk van Nederland in Dordrecht

4 maart 2011 wordt het grootste kunstwerk van Nederland gemaakt. Diverse steden doen hier aan mee en stichting DOCK wil in Dordrecht ook mee doen. DOCK zoekt hiervoor meedenkers en meedoeners. De landelijke organisatie geeft veel vrijheid over de manier waarop een gemeente mee kan doen.

De Ideeënfabriek van DOCK organiseert op donderdagavond 13 januarieen sessie waar zal worden gebrainstormd over dit plan. Het doel van de brainstormsessie is om ideeën uit te werken die als input dienen voor de realisatie. Ook zal deze avond een team worden samengesteld dat de realisatie van het grootste kunstwerk van Nederland in Dordrecht gaat realiseren.

Op deze avond worden, voordat we gaan brainstormen, twee presentaties gegeven. Allereerst vertelt Mascha de Bruijn over '7 days of inspiration', een landelijke project (waar het idee van het grootste kunstwerk van Nederland vandaan komt) die in de week van 28 februari t/m 6 maart 2011 Nederland naar een hoger niveau wil tillen op basis van sociaal kapitaal, zonder geld dus. De thema’s zijn Onderwijs, Zorg, Werk, Duurzaamheid, Versimpelen en Voeding. Vervolgens vertelt Auke Meijer over 'het grootste kunstwerk van Nederland'. Hij is de initiatiefnemer en projectleider van dit idee in Rotterdam. De brainstormsessie zal worden geleid door Sandra Galjaard en Marco van Schaardenburgh.

De Ideeënfabriek is een onderdeel van DOCK en zij probeert creatieve gedachten, ideeën uit te werken tot uitvoerbare plannen. Dit is de eerste keer dat de Ideeënfabriek bij elkaar zal komen, wat meerdere keren per jaar, telkens met een ander thema, herhaald zal worden.

Meedenken of meedoen? graag!!! Kom donderdagavond 13 januari om half acht naar de ingang van de sporthal van het CS gebouw. Iedereen is welkom en de koffie en thee is gratis. En er zal worden afgesloten een kleine borrel. Om een inschatting te krijgen van het aantal deelnemers stellen we het op prijs als je van te voren laat weten of je komt. Mail daarvoor naar projectleider@dockdordrecht.nl  of bel Sandra op 06-27490167 of Marco op 06-41835588. Het CSgebouw is te vinden op de Eulerlaan 4 te Dordrecht. Parkeren is gratis en probleemloos. De ingang is achteraan de parkeerplaats.

Zie ook http://www.dockdordrecht.nl/index.php?id=188&a=

En op LinkedIn is een event aangemaakt waar je je kunt aanmelden. http://events.linkedin.com/DOCK-Ideeenfabriek/pub/519179

Wanneer?
13 januari 2011 van 00.00 tot 00.00 uur
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.