Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Thuiswedstrijd met Barry Wijers

Thuiswedstrijd met Barry Wijers

De meervoudig landskampioen en bekerwinnaar komt vandaag!
Met Barry Wijers hebben de Rotterdamse bezoekers een ijzersterke kopman in huis. De huidige nr. 2 van de Nederlands ranglijst staat normaal gesproken garant voor spectaculair tafeltennis. Hij was als 1 van de eersten in Nederland zeker van deelname aan het komende WK in Rotterdam. Naast Barry staan jeugdinternationals Patrick Oeij en Laurens Tromer op de teamlijst.

De wedstrijd tegen FvT heeft voor de heren een speciaal tintje. Zowel Jochem de Hoop, Mitchell Alsemgeest als Jeroen Kivits kwamen in het verleden uit voor FvT. Zij zullen meer dan gebrand zijn om wat te laten zien tegen hun oude club! Kortom het beloofd een echte “derby” te worden tegen de Rotterdammers.

Maak er een echte derby sfeer van! Breng allemaal wat mee om lawaai te maken: trommels, ratels, toeters….noem het maar op. En help de heren op weg naar misschien wel een stunt!

Wanneer?
5 februari 2011 van 14.30 tot 00.00 uur
Organisator
TTV Dordrecht
616 57 26
Locatie:
Visserstuin 7
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.