Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Themabijeenkomst Bezorgdheid

Themabijeenkomst Bezorgdheid

Wees niet bezorgd! Gemakkelijker gezegd dan gedaan. Velen weten wel wat God vraagt, maar hoe breng je dat in de praktijk? Veranderen door een nieuw denken? De Bijbel geeft praktische handreikingen voor wie zijn gedachtenleven wil leren beheersen. Anders denken kan echt, wanneer we een beter beeld hebben van wie God is, we onze gedachten leren te bewaken en ons te richten op de juiste dingen. Dit alles geleid wordt door de Heilige Geest. Maar hoe doe je dat?

De Hoop ggz organiseert samen met het Centrum voor Pastorale Counseling deze themabijeenkomst voor iedereen die wel eens kampt met bezorgdheid.

Voor het bijwonen van deze themabijeenkomst vragen wij een bijdrage van 15,- euro. U kunt zich op de website aanmelden.

Wanneer?
2 maart 2011 van 14.00 tot 18.00 uur
Organisator
De Hoop ggz
Locatie:
in het Media- en Congrescentrum aan de Provincialeweg 70
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.