Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Algemene kennisquiz

Algemene kennisquiz

Grand-café Dordts Genoegen organiseert de eerste Algemene kennisquiz.
Afgelopen maandag vond de kick-off plaats met een Muziekquiz.

De maandagavond staat garant voor een spannend avondje quizen onder het genot van een hapje en een drankje. De avond wordt gepresenteerd door Patrick Idema en de audio/visuele ondersteuning wordt gedaan door Cees Verhagen.
Er zijn verschillende leuke prijzen te winnen.

Teams kunnen vanaf 19:00 uur inschrijven.
Inschrijving kost 10 euro.

Wanneer?
7 maart 2011 van 19.30 tot 23.00 uur
Organisator
Dordts Genoegen / Patrick Idema
Locatie:
Grand-café Dordts Genoegen
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.