Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Thema-avond Tropische vogels

Tot voor een paar jaar geleden was het houden van een "kanariepietje" met zijn schelle gefluit de normaalste zaak van de wereld. Tegenwoordig zien we een een toename van het houden van tropische vogels en een afname van de kanarie. Hiervoor zijn een aantal oorzaken aan te wijzen. Tropische vogels spreken door hun formaat,kleurenrijkdom en geluid tot de verbeelding. Ook hebben zij minder ruimte nodig en zijn ze voor een redelijke prijs aan te schaffen.

Om wat meer te weten te komen over het houden van tropische vogels zal keurmeester Peter Wijgerde hierover vertellen. Vele soorten zullen de revue passeren.

Deze avond is niet alleen interessant voor de kweker maar ook voor iedereen die een tropisch vogeltje heeft in een kooitje of er een wil gaan houden. Toegang is gratis en de koffie staat klaar.

Wanneer?
7 maart 2011 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Erik Buizer (Vogelvereniging De Voliere)
Locatie:
aan de Gravensingel 110b (naast zwembad De Dubbel)
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.