Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopbijeenkomst over overlast

Bewoners van de Binnenstad die meer willen weten over de aanpak van overlast kunnen persoonlijk in gesprek met medewerkers van de gemeente of van de andere organisaties? Zij zijn van harte welkom bij de inloopbijeenkomst over overlast

Gedurende de hele bijeenkomst kunnen vragen worden gesteld of kan men in gesprek gaan met medewerkers van de gemeente, woningcorporaties Trivire en Woonbron, Politie, Toezicht, Dordtse WelzijnOrganisatie (DWO), GGD Zuid-Holland Zuid, zorginstellingen voor geestelijke gezondheidszorg, verslavingszorg en zorg voor daklozen: de Hoop, DAC, Leger des Heils, Yulius, Bouman GGZ. Zij vertellen ook graag wat zij doen aan de opvang van verslaafden en daklozen en aan het voorkomen van overlast.

Deze avond is er twee keer een presentatie van alle plannen die er zijn voor 2011 en 2012 om de overlast tegen te gaan: om 19.30 en 20.15 uur. Plannen waarbij alle genoemde organisaties samenwerken om overlast te voorkomen.

Bewoners van de Binnenstad kunnen bovendien in gesprek gaan met mede-bewoners en bespreken wat zij mogelijk zelf kunnen bijdragen aan de bestrijding van overlast. Gemeente en alle andere organisaties denken graag mee.

Wanneer?
9 maart 2011 van 19.00 tot 21.00 uur
Organisator
Els van Leeuwen (Gebiedsmanager Wijkgericht werken)
Locatie:
in het Stadswiel aan de Beverwijckstraat 49
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.