Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopmorgen

Vandaag is er een inloop met programma. Erfgoedcentrum DiEP brengt uniek filmmateriaal over Oud-Dordrecht uit de jaren 1958 en 1978.

Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom, er is koffie of thee en gelegenheid voor ontmoeting. Vanaf 10.30 uur begint het programma, wat na een korte pauze tot ongeveer 12.00 uur zal doorlopen, waarbij er nog gelegenheid is om nog wat na te praten.

Verder is er een boekentafel, kunt u een spelletje doen of een goed gesprek voeren of zomaar wat lezen. Kortom, u bent hierbij van harte uitgenodigd.

Wanneer?
9 maart 2011 van 10.00 tot 12.00 uur
Locatie:
De Ontmoetingskerk aan de Slangenburg (wijk Sterrenburgen)
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.