Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Concertserie: Op het eerste gehoor

Concertserie: Op het eerste gehoor

Violiste Rosanne Philippens, de winnares van het Oskar Back vioolconcours 2009, speelt vandaag een 24 karaats klassiek programma samen met pianist Paolo Giacometti. Rosanne speelt op een Carlo Landolfi-viool die zij via het Nationaal Muziek Instrumenten Fonds heeft gekregen. De viool was eigendom van mevrouw Elska t’ Hoen.

Rosanne kan deze middag rekenen op de voortreffelijke pianist Paolo Giacometti. Deze Nederlands pianist van Italiaanse origine (Milaan, 1970) was een leerling van Jan Wijn aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam, waar hij met onderscheiding is afgestudeerd. Hij verwierf bekendheid door zijn opnames met onder meer de cellist Pieter Wispelwey en hij nam de complete pianowerken van Rossini op. Paolo Giacometti won vele prijzen op (inter)nationale concoursen.

Programma Kreutzer sonate van Ludwig van Beethoven en twee Sonatines en de Fantasie in C van Franz Schubert.

Aansluitend is er evt. een glas wijn. Men kan kaarten van € 10,- online reserveren via www.vvvdordrecht.nl  of tel.0900-4636888.

Wanneer?
13 maart 2011 van 16.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in de Kunstkerk aan de Museumstraat 65 (tegenover Dordrechts Museum)
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.