Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Deep Impact

Deep Impact
Alle jongeren uit Dordrecht en regio worden uitgenodigd om deze avond mee te maken.

De muziek zal deze avond verzorgd worden door een fantastische band en de overdenking wordt verzorgd door Niels Noordermeer. De deuren gaan open om 19:30 uur. De avond eindigt met de Deep Insnack waar de mogelijkheid wordt geboden om door te praten met leeftijdsgenoten en jeugd- en tienerleiders.

Meer informatie is te vinden op de website.

Wanneer?
19 maart 2011 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Evangelische gemeente Jozua
Locatie:
Sikkelstraat 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.