Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schilderworkshop

De workshop heeft het thema Villa Augustus. De ontvangst met koffie/thee met taart en een heerlijke lunch in Villa Augustus maken deze workshops tot een bijzondere belevenis.
Kijk eens op www.villa-augustus.nl

De meeste deelnemers hebben geen schilderervaring. De kosten voor de workshop bedragen 80,- euro all in.

Schildermaterialen, schetspapier , gebruik van verf en penselen, een schilderdoek ( 20 euro ), de ontvangst in Villa Augustus met koffie/thee en gebak plus een heerlijke lunch in Villa Augustus ( 20 euro ) koffie, thee en frisdrank tijdens de workshop en deskundige begeleiding tijdens het schilderen ( 40 euro ) zijn allemaal inbegrepen.

Er is plaats voor maximaal 18 personen. Inschrijven kan per e-mail of telefonisch.

Wanneer?
19 maart 2011 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Barteljee schilderlessen
613 95 98
bartvanderbom@online.nl
Locatie:
in Villa Augustus
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.