Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Statenplein op Stelten

Vandaag vindt het jaarlijkse evenement Statenplein op Stelten plaats. Tijdens Statenplein op Stelten zullen diverse laag- en hoogbenige vrolijke steltlopers zorgen voor een theatrale middag. Een middag vol hilarische en muzikale acts, met veel humor, interactie met het publiek en uitstekende muziek.
Wanneer?
26 maart 2011 van 12.00 tot 16.00 uur
Locatie:
het Statenplein
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.