Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Boekenweek in de Bibliotheek A tot Z

Boekenweek in de Bibliotheek A tot Z


Hoo
gtepunt in het literaire jaar
Van woensdag 16 t/m zaterdag 26 maart viert de Bibliotheek A tot Z de 76e Boekenweek. Met lezingen, films en cadeaus voor nieuwe en huidige leden een niet te missen week in uw bibliotheek!

Lid worden? Doe het tijdens de Boekenweek!
Als u tussen 16 en 26 maart lid wordt van de Bibliotheek A tot Z, ontvang u een dubbele verrassing:

1. een voucher voor het Boekenweekgeschenk, gratis op te halen in de boekwinkel;
2. een Boekenbon ter waarde van 5 euro

Het Boekenweekgeschenk is ook nog eens een geldig treinkaartje waarmee u op zondag 20 maart door heel Nederland gratis kunt reizen.

Cadeau voor trouwe leden
Bent u lid en 18 jaar of ouder, dan kunt u gratis het Geschreven Portret ophalen in uw bibliotheekvestiging. Dit boekje geeft u inzicht in het leven en werk van Abdelkader Benali, auteur van het Boekenweekgeschenk de Kraai. Een cadeautje voor onze leden!

Van Renske de Greef tot De Gelukkige Huisvrouw
Zoals u van ons gewend bent, organiseren we ook deze Boekenweek allerlei activiteiten. Naast de cadeaus voor nieuwe en huidige leden is er in iedere hoofdvestiging iets te doen. kom in Dordrecht kijken naar de film Soeur Sourire of luisteren naar auteur P.F. Thomése. Leer alles over Alblasserdam toen en nu of ontmoet in Zwijndrecht auteur en columniste Renske de Greef. In Ridderkerk kunt u de verfilming van het debuut van Heleen van Royen zien: De Gelukkige Huisvrouw. Alle activiteiten vallen onder het motto van de 26 Boekenweek: Curriculum Vitae - Geschreven Portretten.

Win het Boekenweekgeschenk
Wie zijn de makers van het Boekenweek-essay van dit jaar?
E-mail uw antwoord en maak kans op 1 van de 5 Boekenweekgeschenken!

Wanneer?
Van 16 maart 2011 00.00 uur tot 26 maart 2011 00.00 uur
Organisator
de Bibliotheek A tot Z
078 620 55 00
service@debibliotheekatotz.nl
Locatie:
Bibliotheken Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.