Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerkentour Kees Kraayenoord

Kerkentour Kees Kraayenoord

Na twee korte tours met grootschalige concerten komt Kees Kraayenoord dit voorjaar o.a. naar Dordrecht!

Net als bij de Welkom Thuis tour, twee jaar geleden, zal er een lange reeks concerten gehouden worden op middelgrote locaties verspreid over het hele land. Dit keer dus geen grote evenementenhallen, maar de intieme setting van de kerk bij jou in de buurt.

Kees Kraayenoord zal met zijn band een spetterend concert geven. Deze christelijke zanger staat bekend om zijn ijzersterke nummers, met vaak een zeer persoonlijke boodschap. Het thema van dit concert is “Welkom in Mijn hart”.

Kaarten zijn te bestellen op: www.interticket.nl

Wanneer?
26 maart 2011 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Evangelische gemeente Jozua
Locatie:
Gebouw Jozua aan de Sikkelstraat 2,
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.