Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Optreden Otto de Bruijne en Elise Mannah bij De Hoop

Op D.V. zaterdag 2 april treden Otto de Bruijne en Elise Mannah op bij De Hoop met hun programma ‘Altijd'. Het zal een bijzondere avond worden. Otto de Bruijne vertelt krachtige verhalen en Elise Mannah zingt prachtige liederen. Ze lijken tegenpolen, maar vullen elkaar aan. Hun programma boeit tot de allerlaatste minuut.

Kleinkunst
Kunstenaar, auteur, spreker en verteller Otto de Bruijne heeft jarenlang programma's gemaakt voor onder andere de EO. Na een eenvoudige ingreep in het ziekenhuis lag hij 51 dagen in coma. Toen hij wakker werd waren zijn eerste woorden: "Surprise - ik leef!" Toen hij later dat jaar zijn verjaardag vierde, zong de dochter van een bevriend gezin over die uitspraak een liedje. Dit was Elise Mannah: dirigent, liedjesschrijver en zangeres. Die verjaardag was het begin van hun gezamenlijke liefde voor de kleinkunst.

Locatie
De avond wordt gehouden in het Media- en Congres Centrum van De Hoop ggz, Provincialeweg 70 te Dordrecht. De aanvang is 20.00 uur. Vanaf 19.00 uur is de zaal open en staat de koffie en thee voor u klaar!  

Kaarten bestellen
U kunt kaarten bestellen via de website van De Hoop, www.dehoop.org

Wanneer?
2 april 2011 van 19.00 tot 22.30 uur
Organisator
De Hoop
078-6111222
info@dehoop.org
Locatie:
Dordrecht
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.