Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Barteljee expositie & koffieproeverij

Barteljee expositie & koffieproeverij

Vandaag exposeren de cursisten van Barteljee. U kunt tijdens de expositie genieten van een koffieschenkerij, die wordt verzorgd door Simon Lévelt uit Dordrecht. De geëxposeerde schilderijen sluiten aan bij het thema koffie en de beleving ervan. De meeste schilderijen zijn te koop.

Bart van der Bom (cursusleider van Barteljee) is aanwezig. Kom gezellig langs om te kijken en te proeven.

Wanneer?
3 april 2011 van 11.00 tot 17.00 uur
Locatie:
in de ASWA keukenstudio aan de Mijlweg 53c
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.