Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jubileum Jubal

Jubileum Jubal
Vandaag bestaat Jubal precies 100 jaar. Dat wordt voor de club, één van de grootste muziekverenigingen van Nederland, een hele bijzondere dag.

De hele dag is het clubhuis geopend in verband met de Run for Kika, een bizarre sponsorloop van -heel toepasselijk- 100 kilometer die op één dag gelopen zal worden door instructeur en fervent hardloper Robby Overvliet. 100 kilometer betekent tweeëneenhalve marathon, ga er maar aan staan! Robby wordt elk uur begeleid door een meeloper.

De feestelijke start zal om 08:00 uur zijn bij het clubhuis. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. De opbrengst, Jubal probeert 5000 euro op te halen, gaat naar het kinderkankerfonds KIka. Om 19:00 uur is er in de Grote Kerk in Dordrecht een feestelijke bijeenkomst die uiteraard helemaal in het teken zal staan van het eeuwfeest. Burgermeester A. Brok zal hierbij aanwezig zijn, net als een aantal wethouders. Tijdens de avond worden diverse Juballers geëerd, er zijn bijzondere muzikale intermezzo's en toespraken.

Tussen 19:30 uur en 20:00 uur zal de sponsorloop voor Kika eindigen in de kerk. Robby zal met al zijn meelopers binnenlopen en een cheque overhandigen aan een vertegenwoordiger van Kika. Rond 20:15 uur is de bijeenkomst afgelopen en is er een borrel aan de zijkant van de kerk. Vanaf 21:30 is het clubhuis weer geopend voor een afterparty. Kijk voor meer informatie op de website.

Wanneer?
11 april 2011 van 08.00 tot 00.00 uur
Locatie:
het clubhuis aan de Jan Ligthartlaan 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.