Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vasten-vespervieringen Gedachteniskapel Titus Brandsma

Zes vespervieringen in de Veertigdagentijd, de vastentijd, als opmaat naar Pasen. In meditatieve sfeer lezen we de bijbel, zingen de psalm van de volgende zondag en bidden voor wat ons bezig houdt in deze Veertigdagentijd. Dit jaar wordt onder het thema: 'Plant iets moois voor een ander', aandacht gevraagd voor het Mangyan-volk van het Filippijnse eiland Mindoro, een project van Vastenaktie/Cordaid. Tevens per avond een kort stilgestaan bij een hongerdoekfragment van de Indonesische kunstenaar Suryo Indratno.
De MOV-groep van de parochie O.L.Vrouw van de berg Karmel hoopt geld te vergaren voor het Mangyan-volk. De avonden zijn niet beperkt tot leden van de parochie; andere belangstellenden zijn evenzeer welkom!

Data: 07, 14, 21 en 28 maart, 04 en 11 april 2011.
in Gedachteniskapel Titus Brandsma - Nolensweg 10 - 3317 LE Dordrecht
van 20:00 tot ca. 20: 45 uur.
Wanneer?
Van 7 maart 2011 20.00 uur tot 11 april 2011 20.45 uur
Organisator
MOV parochie O.L.Vrouw van de berg Karmel
078 616 02 83
paul@seesinkweb.nl
Locatie:
Dordrecht
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.