Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schilderijen-expositie jongeren-buurtbemiddeling

Schilderijen-expositie jongeren-buurtbemiddeling

Met de bemiddelaars van jongeren-buurtbemiddeling zijn we op vrijdag 21 januari op het evenement Meet the Street in Bibelot, een schilderproject ge-start. Samen met een kunstenaar van Stuck on you art zijn verschillende schilderijen gemaakt. In de weken daarna was er ook nog een mogelijkheid voor de verschillende bemiddelaars en stagiaires van de Twern, om een schilderij te maken dat aansluit op jongeren-buurtbemiddeling. In totaal zijn er 17 schilderijen gemaakt waarvan 5 grote schilderijen door Stuck on you art.

De schilderijen hangen bij de Twern ter bezichtiging. Bij de schilderijen staat een korte beschrijving met een link naar jongeren-buurtbemiddeling en de makers van de schilderijen.

Er is ook een mogelijkheid om te stemmen op het mooiste schilderij. Het schilderij waar het meeste op wordt gestemd, zal gebruikt worden als promotie voor de jongerenbuurtbemiddeling. Stemmen kan nog tot donderdag 21 april! Stemmen kan van maandag tot donderdag, tussen 09.00 en 16.00 uur bij de Twern. Kom gerust kijken!

Wanneer?
Van 11 april 2011 09.00 uur tot 21 april 2011 16.00 uur
Locatie:
bij de Twern in de Kilwijkstraat 5
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.