Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open dag 90-jarige kerk

Vandaag is er een open dag in het kerkgebouw van de Christelijke Gereformeerde Kerk in Dordrecht (Centrum). Het recent gerenoveerde kerkgebouw dat 90 jaar geleden (1911) in gebruik is genomen, is ontworpen door de bekende Dordtse architect H.A. Reus. Een aantal jaar geleden is het interieur volledig gerestaureerd en in oorspronkelijke staat hersteld.

Tijdens de opendag kan het kerkgebouw uitgebreid van binnen bekeken worden en is er informatie te verkrijgen over het gebouw. Daarnaast wordt er een presentatie verzorgd over de geschiedenis en kan er een gesprek worden aangaan met één van de aanwezige vrijwilligers.

In de middag zal de in Dordrecht geboren en getogen organist Pieter Heykoop vanaf 14.30 een ´open-deur´ concert verzorgen met o.a. aanspreekbare orgel-improvisaties over bekende paasliederen.

Entree is gratis.

Wanneer?
23 april 2011 van 10.30 tot 16.30 uur
Locatie:
Dubbeldamseweg Noord 1 (hoek Singel 192).
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.