Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opening Stadsboerderij Weizigt

Opening  Stadsboerderij Weizigt

De nieuwe Stadsboerderij Weizigt is klaar. Vandaag geven burgemeester A.A.M. Brok en wethouder H.P.A. Wagemakers de aftrap voor een beestachtig goed openingsfeest. U bent van harte uitgenodigd!

Er zijn activiteiten voor jong en oud. Er is een duurzaamheidsmarkt, een beestachtig springkussen en kinderen kunnen geschminkt worden. Voor de echte durfals is er een insectenproeverij. De poppenkastvoorstelling Damiet van Dalsum is een aanrader.

Nog meer? Er is een workshop duurzame sieraden maken en een thee- en kruidenproeverij. Verder kun je op de foto met je boerderijdier en meedoen aan de workshop dierencartoons tekenen. En nog veel meer! Alles onder het genot van gratis koffie, thee, ranja, biologische appels en suikerspinnen.

Wanneer?
23 april 2011 van 12.00 tot 17.00 uur
Locatie:
Stadsboerderij Weizigt
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.