Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Paaseierenfeest

Paaseierenfeest
Ben jij een echte speurneus (4-10 jr.), zoek je graag paaseieren en hou je van kuikens aaien, schminken en spannende paasspelletjes? Kom dan naar het Paaseierenfeest.

Dit jaar is er weer van alles te beleven. Naast het eieren zoeken zijn er ook spannende paasactiviteiten. Er kan gefeest worden met behulp van een strippen/stempelkaart waarop alle afgeronde activiteiten worden afgestempeld. De kaart is à € 2,50 verkrijgbaar bij de balie van Koetshuis Weizigt. Er zijn 5 zoekrondes: 10.30, 11.00, 11.30, 12.00 en 12.30 uur. Per ronde is er een beperkt aantal deelnemers. De activiteiten duren tot 13.00 uur.

Ontvangst Op 2de Paasdag zal de paashaas alle deelnemers en hun ouders ontvangen.(Vanuit de Paardenstal wordt er (met behulp van ouders, Weizigt /IVN- vrijwilligers en paashazen) gezocht, geknuffeld en geknutseld. De activiteiten spelen zich af op het Koetshuisterras en in de tuinen. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de Paardenstal en de Klimaatkas. Voor ouders is er gratis koffie en thee.

Verkoop strippen/stempelkaart: op = op Wie graag mee wil doen, kan van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 - 16.30 uur (op = op) voor een kaart terecht bij de balie van Koetshuis Weizigt.

Wanneer?
25 april 2011 van 10.00 tot 13.00 uur
Organisator
Duurzaamheidscentrum Weizigt
Locatie:
in de Paardenstal van Koetshuis Weizigt
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.