Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Red & White

Red & White

Het jongerenwerk van de Twern/R-newt verzorgt weer een feestje, genaamd “Red & White”. Het viertal Midia, Sibel Giovanni en Lesley zijn al vanaf februari bezig om een feest voor de jeugd uit Dordrecht te organiseren. Het thema van het feest is “Red & White”, wat staat voor de kleuren van Dordrecht en van de bezoeker wordt verwacht zich aan de dresscode te houden!

Het feest is bedoeld om voor de jeugd iets spectaculairs te organiseren en de stad in een positief daglicht te zetten. En om jongeren te laten zien dat er verschillende manieren zijn om initiatieven in de realiteit uit te voeren.

De crew “Red & White” kan niet wachten om hun dans skills te laten zien op de dansvloer van Bibelot. Wij richten ons op de doelgroep vanaf 14 jaar en ouder.

De kaartverkoop gaat via Velvet (Vriesestraat 110) en op alle middelbare scholen worden er een aantal leerlingen gevraagd om kaarten te verkopen.

R-newt is sinds het begin van 2011 de nieuwe naam van jongerenwerk de Twern. Het jongerenwerk heeft nu dus een eigen naam, maar het valt nog wel onder de Twern.

 

Wanneer?
28 april 2011 van 20.30 tot 00.30 uur
Locatie:
Bibelot, wijnstraat 117
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.