Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Meditatieve viering

Meditatieve viering

In oktober begint weer de maandelijkse meditatieve viering in centrum de Buitenwacht. In de stilteruimte op de eerste verdieping is de eerste viering op maandag 4 oktober vanaf 19.30 uur.

Tot mei 2011 is er een maandelijke viering

De bezoekers kunnen vanaf 19.15 uur binnen komen. Na afloop is er ruimte voor ontmoeting en koffie of thee drinken.  In de viering worden liederen gezonden uit verschillende tradities, waaronder die van het oecumenisch centrum Taizé uit Frankrijk.

Meer informatie bij de Buitenwacht.

Wanneer?
Van 4 oktober 2010 19.15 uur tot 2 mei 2011 20.00 uur
Organisator
buitenwacht
613 13 59
coordinator@buitenwachtdordrecht.nl
Locatie:
Bosboom Toussiantstraat 67
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.