Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus Aquarelleren

Cursus Aquarelleren

Wilt u dit seizoen nog starten met een creatieve cursus? Er start een nieuwe 8-weekse cursus aquarelleren. Deze wordt gegeven door Marije van de Leur. De kosten zijn €107,50, exclusief materiaal.

cursus Aquarelleren
De schildertechniek van aquarelleren levert vaak sferische kunstwerken op. Het materiaal stelt u in staat om doorschijnend en gelaagd in prachtige kleurschakeringen te werken. Het is niet de makkelijkste techniek, maar heeft u het eenmaal in de vingers dan is het een liefde voor het leven. Er worden verschillende thema’s behandeld met als doel u vertrouwd te maken met de verschillende mogelijkheden van de nat-op-droog en de nat-op-nat techniek. Ook voor de meer ervaren aquarellisten zijn er voldoende prikkels om vol inspiratie het atelier te verlaten.

Voor meer informatie over de cursus kunt u bellen.
Aanmelden kan via de website.

Wanneer?
Van 22 maart 2011 13.00 uur tot 9 mei 2011 15.00 uur
Organisator
Stichting ToBe
Locatie:
in de Berckepoort aan de Voorstraat 220
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.