Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus Indesign

Cursus Indesign

Wilt u dit seizoen nog starten met een creatieve cursus? Er start een nieuwe 8-weekse cursus Indesign van Adobe waarin u publicaties leert vormgeven op de PC. Deze wordt gegeven door Hennie van Ham. De kosten zijn €117,50.

Cursus Indesign 
Met het programma Indesign van Adobe kunt u allerlei publicaties vormgeven. In de cursus worden klassikaal de basisprincipes van dit programma uitgelegd. U leert uw eigen tijdschrift, personeelskrant of boek vormgeven. Ook het aanleveren bij een drukker of printservice komt aan bod. Basiskennis van Windows is noodzakelijk. De cursus is volledig praktijkgericht. .

Voor meer informatie over de cursus kunt u bellen.
Aanmelden kan via de website.

Wanneer?
Van 22 maart 2011 20.00 uur tot 9 mei 2011 22.00 uur
Organisator
Stichting ToBe
Locatie:
in de Berckepoort aan de Voorstraat 220
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.