Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open dag locatie Dordwijk

Open dag locatie Dordwijk

Na drie jaar bouwen is de nieuwbouw op locatie Dordwijk voltooid! We willen dit samen met u vieren en daarom is er open dag in de nieuwbouw van Locatie Dordwijk.

Er is van alles te zien en te beleven: Rondleidingen en demonstraties
•Neem een kijkje op de operatiekamer.
•Hoe ziet een ambulance van binnen eruit?
•Test uw eigen gezondheid!
•Laat u rondleiden door de nieuwe bestralingsbunkers

Kinderroute
Kinderen zijn deze dag extra welkom! Voor hen is een speciale route samengesteld, waarbij kinderen met een zieke pop of beer langs verschillende interessante, grappige en leerzame activiteiten worden geleid. Zo kunnen zij ervaren hoe het is om in een ambulance te liggen, mogen ze een röntgenfoto laten maken van hun pop of beer en kunnen ze samen langs de gipsmeester.

Boeiende Mini-college’s
Altijd al willen weten wat een ziekenhuishygientiste nu eigenlijk doet, of wat een klinisch fysicus u kan vertellen over straling? Wilt u meer weten over de werking van het hart of over mogelijke gevolgen van snurken? Neem dan eens plaats in één van de nieuwe collegezalen van het ziekenhuis.

Wanneer?
14 mei 2011 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
ASZ
Locatie:
Albert Schweitzerplaats 25
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.