Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tienerdienst

Tienerdienst

Het thema van de dienst is 'Als het maar klopt!'

In de dienst komen vragen aan de orde als: ‘Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?' en 'Volg jij je hart?’ Er is muziek, film en theater. Alle tieners en andere geïnteresseerden zijn welkom, ook als ze geen lid zijn van een kerk.

De dienst wordt georganiseerd door de Protestantse Wijkgemeente Sterrenburg in samenwerking met Youth for Christ.

Wanneer?
15 mei 2011 van 19.00 tot 00.00 uur
Locatie:
De Ontmoetingskerk aan de Slangenburg (wijk Sterrenburgen)
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.