Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Stadswandeling

Stadswandeling

Het college van Burgemeester en Wethouders is gevraagd een Stadsberaad te organiseren over de toekomst van de historische binnenstad van Dordrecht. Doel van het Stadsberaad is te komen tot een breed gedragen beeld op het behoud van en het bouwen in de historische binnenstad. Dit beeld dient als kader voor het bestemmingsplan Binnenstad en de Welstandsnota.

Het gaat erom hoe nieuwbouw past tussen de historische panden in de binnenstad. Het Stadsberaad bestaat uit drie onderdelen: een stadswandeling, een symposium en een debat. De stadswandeling is vandaag, het symposium is op 21 september 2011 en als afsluiting volgt het debat op 12 oktober 2011.

De stadswandeling van vandaag
Voor een geslaagd Stadsberaad is het van belang dat de deelnemers op de hoogte zijn van de verschillende ideeën en opvattingen over het onderwerp, zodat ze zich daarover een mening kunnen vormen. Het eerste onderdeel van het Stadsberaad is daarom een stadswandeling langs nieuwbouw in de binnenstad. De wandeling is onder begeleiding van Dordtse architecten en stedenbouwkundigen. Hierbij nodigen wij u uit om deel te nemen aan de stadswandeling.

U moet zich aanmelden voor deelname aan de stadswandeling via email of telefoon. Na aanmelding krijgt u bericht in welke groep u bent ingedeeld. En hoort u ook de tijd.

Wanneer?
28 mei 2011 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stuurgroep Stadsberaad
770 25 71
stadsberaad@dordrecht.nl
Locatie:
Intree Dordrecht, Spuiboulevard 99.
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.