Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Marcel van Balkom

Tot eind Mei is er een doorlopende expositie te bezichtigen. De expositie "De Biesbosch in vogelvlucht" bestaat uit een aantal canvasdoeken en ingelijst fotowerk dat hoofdzakelijk is gemaakt in de Biesbosch. Naast de expositie is er natuurlijk ook volop aandacht voor het boek "MOOI de Biesbosch" dat Marcel samen met Picture Publischers in 2010 heeft uitgegeven.

Op 16 April en 15 Mei is er ook een fotoworkshop georganiseerd waar Marcel samen met een 15 tal mensen onder begeleiding van een IVN gids de Biesbosch intrekt om de mensen kennis te laten maken met natuurfotografie. Het Biesboschcentrum Dordrecht en Marcel van Balkom namens Just4Moments heet alle belangstellenden van harte welkom.

Vanaf 3 April is de expositie geopend van dinsdag t/m zondag 10.00 – 17.00 uren in de maand Mei dagelijks 09.00 – 17.00 uur. (In schoolvakanties regio midden ook op maandag open) Tijdens deze expositie worden de werken ook te koop aangeboden.

 

Marcel van Balkom is sinds zijn kinderjaren gepassioneerd door de natuur, maar dat spreekt voor zich als je in een dorpje woont aan de rand van Nationaal Park. Als kleine jongen was hij altijd al te vinden in zijn favoriete natuur gebied de Biesbosch. Tijdens zijn jongere jaren was hij vooral bezig met tekenen en schilderen van roofvogels. Inmiddels heeft hij zijn focus kunnen verleggen naar het fotograferen maar de voorliefde voor de natuur.

Sinds jaren is hij gepassioneerd bezig met het fotograferen van de natuur. Inmiddels heeft hij zijn reputatie verdient als natuurfotograaf getuige zijn publicaties in nationale, internationale magazines en zijn bijdrage in diverse natuur & fotoboeken. Ook is zijn fotowerk onderscheiden met diverse prijzen. Zo won hij in 2009 de Vara’s Vroege Vogels Natuurfotowedstrijd en foto’s van zijn hand onderscheiden zich op diverse fotoforums zoals grasduinen, National geographic foto community,1x.com… Inmiddels fotografeert hij ook in het buitenland maar de voorliefde voor zijn geboortegrond de Biesbosch blijft.

Door middel van de geëxposeerde beelden probeert Marcel U zovast warm te maken voor de prachtige beelden en betoverende natuur momenten die hij voor zijn lens krijgt …

Wanneer?
Van 3 april 2011 10.00 uur tot 31 mei 2011 17.00 uur
Locatie:
Het Biesboschcentrum, Baanhoekweg 53
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.