Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Speciale boottocht

Speciale boottocht

Vandaag vindt om 14.00 uur en 15.00 uur een speciale ontmoeting op het water plaats. Samen met visrestaurant de Stroper organiseert stichting Radar –het bureau voor gelijke behandeling en tegen discriminatie- de meest speciale boottocht ooit!

Op deze dag vaart de Dordtevaar door het historische centrum van Dordrecht met speciale gasten aan boord. Deze gasten -mensen met een verstandelijke beperking- zullen u vertellen wat er tijdens de boottocht allemaal te zien is en u vergezellen tijdens deze rondvaart. Op de kade zijn ‘levende boeken’ te vinden die u graag iets zouden vertellen over hun leven: wat maken zij zoal mee, en wat zijn hun bezigheden? Na de rondvaart en de gesprekken kunt u nog een heerlijk glas limonade drinken.

Prijzen: Volwassenen EUR 6.50 p.p. Kinderen 4-12 jaar EUR 5.00 p.p. Kinderen tot 4 jaar gratis. Boothuur voor de hele boot voor 1 rondvaart EUR 200.00 De boot vaart alleen met minimaal 20 betalende personen.

Aanmelden voor deze bijzondere rondvaart kan bij Eline Kortleven, via e-mail of telefoon. Aanmelding wordt aangeraden. 

Wanneer?
9 juni 2011 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Eline Kortleven (Stagiaire training/voorlichting Radar ZHZ)
639 04 29
e.kortleven@radar.nl
Locatie:
De stroper, Wijnbrug 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.